0x gestemd

Attractiepark Duinrell

Wat is er te doen bij...?

Doe eens een Duinrell-dag!
Kom naar Attractiepark Duinrell in Wassenaar en beleef een onvergetelijke, spetterende dag vol familieplezier. Er zijn attracties voor de echte stoere waaghalzen en nog meer attracties voor de hele familie, zoals de nieuwste familieachtbaan Dragonfly! In deze stoere achtbaan vlieg je in spannende bochten kriskras langs de bomen. Ook aan de kleintjes is ruimschoots gedacht, met attracties als de Minitrein en Indoorspeeltuin Ricky’s Fun Factory.

Eindeloos familieplezier
Maak een ritje in de welbekende Kikkerachtbaan of ga als een echte waaghals over de kop in achtbaan Falcon. Ook de tollende Mad Mill en Waterspin zorgen voor flink wat spanning en sensatie.
Een spetterende afdaling in de Splash mag zeker niet ontbreken. Kies je de open of gesloten boot?!
Vanuit het Kikkerrad of vanaf de Uitkijktoren kun je genieten van een prachtig uitzicht over Duinrell. In de Monorail fiets je vrolijke rondjes boven alle sprookjes van Wonderland.

Tropisch Tikibad
Maak je Duinrell-dag compleet en beleef eindeloos glijbaanplezier in het grootste overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux! Het Tikibad is geen gewoon zwembad, maar een echt waterglijbanenparadijs met elf unieke glijbanen! Voel de adrenaline door je lichaam gieren in de Tyfoon, de Blits en de Flits of tol op hoge snelheid rond in de enorme trechter van de Cycloon. Stap in de startcabine van de X-stream, waarna de bodem onder je voeten verdwijnt. Durf jij het aan?

Naast vele supersnelle afdalingen zijn er in het Tikibad ook glijbanen voor de familie, zoals de Super Slide en de Family Slide.

Duinrell, daar kikker je van op!

Aanwezig

Foto's van bezoekers

Upload een bezoekersfoto

Reviews

  1. edowierenga

    like

  2. like

  3. unlike

Schrijf een review

Je moet eerst inloggen om een review te kunnen schrijven