Beleef de tocht van uw leven met Wavekarting®!

Houden uw kids ook van iets extremere ontspanning? Dan hebben wij een supertip: Wavekarting®!

Wavekarting® is de ‘nieuwe’ watersport die je kan gaan uitproberen in Nieuwpoort en Cadzand. Na de professionele uitleg kan je samen met de kids zelf gaan varen over de golven. Je bepaalt zelf de snelheid en kan zo ook aanvoelen wat de kids zelf ok vinden. Door de bouw van de Wavekart is het 100% veilig om tegen een mooie snelheid over de golven te varen. Uiteraard is het heel belangrijk om de instructies van de begeleiders op te volgen om zo een superdag te beleven waar de kids nog lang van zullen napraten.

Kids tot en met 13 jaar kunnen op zondag steeds mee aan een gereduceerd tarief. Vanaf 8 jaar bent u, met uw kinderen welkom om de tocht mee te beleven.

Dankzij Knokke Boat die Wavekarting® aanbiedt, kunnen wij deze week een waardebon van €50 weggeven, zodat u deze zomer zelf nog deze mooie sport kan gaan uittesten! Interesse? Ga meteen naar de wedstrijd, door hier te klikken!

Liever nog iets meer informatie over Wavekarting® eerst? Klik op de afbeelding en kom er alles over te weten op de site van Knokke Boat!

Zoeken