Dit is het ideale moment om je verblijf in Disneyland® Paris te boeken!

De boekingsvoorwaarden bij Disneyland® Paris waren nog nooit zo gunstig! Hieronder vind je enkele goede redenen op waarom het nu het moment is om te boeken.

1. Gegarandeerd de laagste prijs voor een verblijf in Disneyland Paris

Nu is het dé moment om met een gerust hart te boeken: ze garanderen namelijk de laagste prijs voor uw verblijf in Disneyland Paris door te boeken op de site. Als u binnen 7 dagen na de reservering een identiek verblijf vindt (verblijf in Disney Hotel + toegangstickets + maaltijdopties, met uitzondering van verblijven waarbij vervoerinbegrepen is) tegen een lagere prijs:

Betalen ze het verschil terug
+
Ontvang je een cadeaubon van €20 om te spenderen in de restaurants en boetieks van Disneyland Paris.

Hoe kan je genieten van de beste prijsgarantie ?

Indien je in aanmerking komt voor de beste prijsgarantie, volg je de volgende procedure:

  • Maak een screenshot van het goedkopere verblijf en vul het speciale formulier in binnen 10 dagen na ontvangst van de boekingsbevestiging.
  • Indien de aanvraag gevalideerd wordt, zal je zo spoedig mogelijk een terugbetaling ontvangen van het verschil tussen beide bedragen of door aftrek van het openstaande saldo.
  • De cadeaubon van €20 kan worden gebruikt in de restaurants en boetieks van Disneyland Paris (het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park, Disney Village en de Disney Hotels).

Meer informatie over de beste prijsgarantie vind je hier

2. Flexibele boekingsvoorwaarden

Momenteel kan je het verblijf boeken met flexibele boekingsvoorwaarden! Als je uw verblijf om welke reden dan ook moeten uitstellen, kan je dankzij deze flexibele boekingsvoorwaarden uw verblijf kosteloos wijzigen of annuleren met een volledige terugbetaling tot 7 dagen voor aankomst*!

3. Betaling in meerdere termijnen

Het is ook mogelijk om kosteloos in meerdere termijnen te betalen!
Op het moment van de boeking kan je ervoor kiezen om een aanbetaling van slechts 15% te betalen en vervolgens het resterende bedrag uiterlijk 30 dagen voor aankomst te betalen, in 1 enkele betaling op de website of door middel van 1 tot 5 betalingen: de frequentie en de bedragen zijn vrij te kiezen!

4. Gratis dossierkosten

Tenslotte kan je ook genieten van gratis boekingskosten. Hiermee bespaar je €29!

Zoals je uit bovenstaand overzicht kan concluderen is het momenteel het ideale moment om te boeken bij Disneyland Paris. Boeken kan met een gerust hart!

Meer informatie over de beste prijsgarantie vind je hier

-

Zoeken