Uitjesmetkids

Al jaren geven we via de website Uitjesmetkids.nl/be/eu honderden gratis tips aan (groot)ouders die zoeken naar een leuk uitje, restaurant of vakantie om te doen met hun kinderen in Benelux of één van de buurlanden.
Bezoekers vinden hun weg door de honderden adresjes dankzij een handig filtersysteem.  In de zoekresultaten staan zowel de gratis als de betaalde vermeldingen.

Als bedrijfseigenaar heb je 4 mogelijkheden om meer bekendheid te krijgen dankzij Uitjesmetkids, wanneer u meer wil dan de gratis vermelding:

  • Aanmaak Uitgelichte Vermelding op Uitjesmetkids
  • Uitgelichte vermelding + Uitgetest door Uitjesmetkids
  • Uitgelichte Vermelding + Homepagina vermelding
  • Geef tickets of waardebons via onze weekwedstrijd

Uitleg van onze mogelijkheden:

Aanmaak Uitgelichte Vermelding op Uitjesmetkids

Misschien staan uw bedrijfsgegevens al op onze website.  Wanneer u ook de Uitgelichte Vermelding activeert hebt u heel wat extra mogelijkheden. Op een Uitgelichte pagina kan u uw accommodatie, uitje of restaurant nog beter voorstellen, extra afbeeldingen toevoegen en specifieke kinderaccommodatie vermelden (kleine wc, verzorgingskussen, verhoogde stoel…) en openingstijden + prijzen vermelden.
Daarnaast kunnen bezoekers ook feedback geven over hun bezoek aan uw uitje, wat voor ouders altijd een extra doorslag kan geven.
Uw Vermelding staat ook boven de gratis vermeldingen in de zoekresultaten.
De Vermelding krijgt ook het label met ‘Uitgelicht’ in de zoekresultaat, waardoor u nog beter opvalt tussen alle gratis vermeldingen

Kostenplaatje?  Aanmaak van een Uitgelichte Vermelding kost €49,00 excl btw/jaar

Uitgelichte vermelding + Uitgetest door Uitjesmetkids

Hebt u gekozen voor een Uitgelichte vermelding, dan hebt u nog een extra mogelijkheid. U kan de vermelding “Uitgetest door Uitjesmetkids” laten plaatsen op uw pagina. Wilt u uw accommodatie, pretpark, vakantiepark, restaurant,… laten testen door Uitjesmetkids?  Oòk dat is mogelijk.  U voorziet de toegang voor 4 personen en wij (of onze geselecteerde testers) komen bij u over de vloer. Daar blijft het uiteraard niet bij.
U krijgt een blogbericht met een uitgebreid verslag over het verblijf of over de dag, met eigen foto’s.  Dit blogbericht zal gedeeld worden op onze social media met meer dan 3600 volgers.  Het bericht blijft life-time op onze website staan.

Kostenplaatje?  Aanmaak van een Uitgelichte Vermelding kost €49,00 excl btw/jaar + toegang voor 4 personen

Uitgelichte Vermelding + Homepagina vermelding

Met de optie Uitgelichte Vermelding krijgt u al héél wat extra mogelijkheden om uw bekendheid in de hoogte te werken.  Wil u nog meer zichtbaarheid bij bezoekers die op onze Homepagina toekomen?  Dan kiest u voor deze optie.  U zal gedurende het hele jaar op de Homapagina vermeld staan + alle voordelen hebben van een Uitgelichte Vermelding.

Kostenplaatje? Aanmaak van een Uitgelichte Vermelding + Homepagina vermelding kost €69,00 excl btw/jaar (opgelet max 15 vermeldingen mogelijk)

Geef tickets of waardebons via onze weekwedstrijd

Wekelijks hebben wij een leuke wedstrijd op Uitjesmetkids.  Hierbij geven we telkens een prijs weg die te maken heeft met reizen, dagjes uit, kinderen, restaurants….  Onze bezoekers kunnen een prijs winnen die uitgereikt is door de sponsor.  Hiervoor moeten ze een vraag beantwoorden. Het antwoord op de vraag is terug te vinden op de website van de sponsor.  Hierdoor leren ze de aanbieder beter kennen.
Daarnaast komt er uiteraard ook een vermelding van de sponsor in de blog en op de social media, gedeeld met meer dan 3600 volgers.
Hebt u interesse in een wedstrijdsponsoring, neem gerust contact met ons op via het formulier of via info@uitjesmetkids.nl.

Kostenplaatje? U voorziet tickets of waardebons twv minstens €75

Gaat u met Uitjesmetkids in zee?  Niet voor niks… want u krijgt naast wat beschreven staat, ook nog eens 10% korting bij onze partners gedurende het lopende jaar:

  • 10% korting op de webshop Speelgoeddroom.be leuk, duurzaam, houten speelgoed (handig voor adresjes die zich op kinderen richten)
  • 10% korting op drukwerk via VMprint.be, vraag gerust een offerte
  • 10% korting op hosting en domeinen via VMspace.be
  • 10% korting op webdesign, grafisch ontwerp, fotografie via VMmedia.be

Meer info?

Bent u getriggerd door één van de voorgaande voorstellen? Lijkt het u interessant om uw uitje, restaurant of accommodatie in de spotlight te zetten? Neem dan gerust contact op via mail (info@uitjesmetkids.nl), via onderstaand mailformulier of via +32.474784487 en vraag vrijblijvend meer info.

Onze pakketten nog eens op een rijtje:

Gratis vermelding
Gratis
Voeg foto's toe aan uw vermelding
Website url toevoegen
Adres en Omschrijving toevoegen
Klanten kunnen review schrijven
 
 
Uitgelichte Vermelding
€ 49 / Jaar
Alles van Gratis vermelding
Boven gratis vermelding in de zoekresultaten
Label met 'Uitgelicht' in de zoekresultaat
Openingstijden toevoegen
Prijzen toevoegen
Meerdere categorieën selecteren
Uitgelichte vermelding + Uitgetest door Uitjesmetkids
€ 49 / Jaar + Toegang 4 personen
Alles van Uitgelichte Vermelding
Uitgebreid blogbericht over bezoek/verblijf met eigen foto's
Blogbericht wordt gedeeld op social media met meer dan 3600 volgers
 
 
 
Uitgelichte Vermelding + Homepagina Vermelding
€ 69 / Jaar
Alles van Uitgelichte Vermelding
Uw bedrijf wordt getoond op de homepagina van onze website (max. 15 bedrijven per maand)