Meer bekendheid dankzij Uitjesmetkids

Drie mogelijkheden om meer bekendheid te maken via Uitjesmetkids:

  • Aanmaak Premiumpagina op Uitjesmetkids
  • Premiumpagina met vermelding Uitgetest door Uitjesmetkids
  • Geef tickets of waardebons via onze weekwedstrijd

Uitjesmetkids

Al jaren geven we via de website Uitjesmetkids.nl/be/eu vele gratis tips aan ouders die zoeken naar een leuk uitje, restaurant of vakantie om te doen met hun kinderen in Benelux en daarbuiten.  Sinds enkele maanden staat onze nieuwe, responsive én interactieve website online.
Bezoekers vinden hun weg door de honderden adresjes dankzij een handig filtersysteem.  In de zoekresultaten staan zowel de gratis als de Premium vermeldingen.

Aanmaak Premiumpagina op Uitjesmetkids

Misschien staan uw gegevens reeds in ons systeem.  Wanneer u ook de Premium pagina activeert hebt u heel wat extra mogelijkheden. Op een Premium pagina kan u uw accommodatie, uitje of restaurant voorstellen, afbeeldingen toevoegen en specifieke kinderaccommodatie vermelden (kleine wc, verzorgingskussen, verhoogde stoel…).  Daarnaast kunnen bezoekers ook feedback geven en eigen foto’s toevoegen (deze wordt door ons vooraf gescreend).

Wilt u een Premium vermelding dan hebt u hierbij nog heel wat extra voordelen:

  • Premiumpagina zoals beschreven hierboven (bv Burgers-zoo)
  • 10% korting op de webshop Speelgoeddroom.be leuk, duurzaam, houten speelgoed (handig voor adresjes die zich op kinderen richten)
  • 10% korting op drukwerk via VMprint.be, vraag gerust een offerte
  • 10% korting op hosting en domeinen via VMspace.be
  • 10% korting op webdesign, grafisch ontwerp, fotografie via VMmedia.be

Kostenplaatje?  Aanmaak van een Premiumpagina kost €50,00 excl btw/jaar

Premiumpagina met vermelding Uitgetest door Uitjesmetkids

Hebt u gekozen voor een Premiumpagina, dan hebt u nog een extra mogelijkheid. U kan de vermelding “Uitgetest door Uitjesmetkids”laten plaatsen op uw pagina:Wilt u uw accommodatie, pretpark, vakantiepark, restaurant,… laten testen door Uitjesmetkids?  Oòk dat is mogelijk.  U voorziet de toegang voor 4 personen en wij (of onze geselecteerde testers) komen bij u over de vloer. Daar blijft het uiteraard niet bij.  U krijgt een blogbericht met een uitgebreid verslag over het verblijf of over de dag, met eigen foto’s.  Dit blogbericht zal gedeeld worden op onze social media met meer dan 3600 volgers.  Het bericht blijft op onze website staan.

Geef tickets of waardebons via onze weekwedstrijd

Wekelijks hebben wij een leuke wedstrijd op Uitjesmetkids.  Hierbij geven we telkens een prijs weg die te maken heeft met reizen, dagjes uit, kinderen, restaurants….  Onze bezoekers kunnen een prijs winnen die uitgereikt is door de sponsor.  Hiervoor moeten ze een vraag beantwoorden. Het antwoord op de vraag is terug te vinden op de website van de aanbieder.  Hierdoor leren ze de aanbieder beter kennen.

Daarnaast komt er uiteraard ook een vermelding van de aanbieder in de blog en op de social media, gedeeld met meer dan 3600 volgers.

Meer info?

Bent u getriggerd door één van de voorgaande voorstellen? Lijkt het u interessant om uw uitje, restaurant of accommodatie in de spotlight te zetten? Neem dan gerust contact op via mail (info@uitjesmetkids.nl), via onderstaand mailformulier of via +32.474784487 en vraag vrijblijvend meer info.

Naam (verplicht)

Bedrijf

BTW nummer

E-mailadres (verplicht)

Adres (straat, nr, gemeente, land) (verplicht)

Bericht met uw voorstel (verplicht)