Met het slechte weer liever binnen knutselen?

De laatste dagen is het weer wat slechter weer en minder leuk om op stap te gaan met de kids. Waarom niet een dagje binnenblijven en met het druilerige weer samen knutselen.
Door samen te knutselen gaan kinderen beter hun fijne en grove motoriek oefenen, leren ze samenspelen/samen werken en helemaal opgaan in hun fantasie.

Speelgoeddroom.be heeft héél wat leuke producten om aan de slag te gaan met de kids. Kijk bij Creatief en leer héél wat nieuwe spullen kennen om samen te knutselen. Artzooka is bvb gekend van tv, samen knutselen met kosteloos materiaal. Verder vind je materiaal om leuke suncatchers te maken (om al te dromen van de zon die onderweg is), tekenen met water (en dus vooral geen vlekken te maken) met de Aqua Doodle, met A-clay leuke (bewegende) figuurtjes of lekkere cupcakes te maken, lekker ruikende zeepjes maken of als een echte wetenschapper/technieker spannende experimenten te maken.

Bij de knutseldozen staan onder andere ook Fischer TiPs. Met de kleurrijke TiPs maak je heel wat fantasiefiguurtjes, diertjes enz. De TiPs zijn van plantaardig zetmeel gemaakt en plakken dus vanzelf als ze bevochtigd worden. Om de creativiteit helemaal te bevorderen is er deze maand een Paaswedstrijd. Tot 27 maart maak je kans op 1 van de twee ideeënboeken met een knutselemmer met 250 TiPs om meteen aan de slag te kunnen gaan. Ga snel naar de wedstrijdpagina en doe mee!
Paaswedstrijd

Zoeken