Over Uitjesmetkids

Welkom bij Uitjesmetkids! Misschien heb je al eens van Uitjesmetkids gehoord, maar het kan ook zijn dat je ons nu voor het eerst hebt gevonden. We willen ons graag aan je voorstellen.

 

Dit is Uitjesmetkids

Op Uitjesmetkids vindt je beoordelingen van vakanties, dagjes weg en restaurants. Op 5 mei 2013 is Uitjesmetkids virtueel geboren en enkele maanden later zijn we begonnen met het vermelden van dagjes weg. Waarom we dit doen? Wij houden, hopelijk net als jou, van vrije tijd en leuke dingen doen. Om onze eigen ervaringen te delen en andere mensen op ideeën te brengen zijn we begonnen met het vermelden van uitjes waar we zelf zijn geweest. Al gauw kregen we tips van onze bezoekers binnen en inmiddels worden er continu nieuwe activiteiten geplaatst.
Intussen is de website compleet aangepast en heel wat interactiever geworden. Daarnaast ook heel wat interessanter voor adverteerders.

 

We willen graag dat je een prettige ervaring hebt op Uitjesmetkids, dus hebben we voor ons zelf wat regels bedacht om dit voor elkaar te krijgen:

  1. we willen eerlijke beoordelingen door geverifieerde gebruikers. Dit is de reden waarom we om je e-mailadres vragen als je een beoordeling maakt
  2. uitjesmetkids is en blijft altijd gratis voor iedereen. Jij als bezoeker en de eigenaar van een activiteit, accommodatie of restaurant betalen niets om van aigoo gebruik te mogen maken. Eigenaars die een Premium vermelding willen en dus een volledige pagina met tekst, uitleg en afbeeldingen, nemen hiervoor best even contact op via info@uitjesmetkids.nl

 

Dit kan je op Uitjesmetkids

Op Uitjesmetkids hebben we heel wat uitjes, accommodaties, restaurants en aanbieders die we graag voor jullie bespreken. Aangezien de dag (spijtig genoeg), maar uit 24 uur bestaat, vinden we het leuk dat jullie ook jullie mening geven over de uitjes die we op onze website zetten. Dit kan door een score (0-5 sterretjes) en een losse mening te geven. Waarom? Wij vinden dat bezoekers zo in een oogopslag een eerlijk beeld krijgen van de beoordeling van het uitje.

Naast de beoordelingen vindt je hier ook een omschrijving, handige informatie en foto’s van de meeste activiteiten, accommodaties en restaurants. Zelf een foto insturen? Dit kan op de pagina van elke vermelding of gewoon op de pagina aigoo.nl/upload.

 

Doel

Ons doel is om een betrouwbare bron te zijn voor iedereen die op zoek is naar beoordelingen van vakanties, dagjes weg en restaurants. Of je nu op vakantie wil in Benelux of daarbuiten. We zullen doorgaan tot we van alle locaties een vermelding hebben waarvan jij een beoordeling kan bekijken.

 

Waar je ook gaat, check Uitjesmetkids

 


Ga direct naar alle vakantiebeoordelingen