Bungalowpark Hoenderloo

Midden op de Veluwe, halverwege Apeldoorn en Arnhem, vindt u Bungalowpark Hoenderloo. Dit bosrijke park is ruim opgezet zodat uw rust, ruimte en privacy volledig gewaarborgd zijn. Vanuit uw bungalow fietst of wandelt u rechtstreeks de natuur in.

Wat dacht u van Nationaal Park de Hoge Veluwe of de Kroondomeinen bij Paleis Het Loo? Wellicht hebben de heidevlakten van de Loenermark of de zandverstuivingen bij Kootwijk meer uw voorkeur. Neem uw kinderen eens een dag mee naar De Apenheul of Koningin Juliana Toren.

Op het park is ook voldoende te beleven. Er is een verwarmd zwembad met een geheel wegschuifbare overkapping. In de ruime sauna met zonnebank kunt u even helemaal tot uzelf komen. Voor de allerkleinsten is er het Tarzandorp: een speelpark met diverse klim- en speeltoestellen, een springkussen en een zandbak. U kunt hier echt genieten van uw eigen stukje Veluwe! Het zwembad is geopend van april tot en met oktober. Van november tot en met maart ontvangt u per persoon een kortingskaart voor zwembad Malkander in Apeldoorn.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Krimweg 140
Hoenderloo 7351 TM Hoenderloo Nederland
Routebeschrijving