Coronel Adventure

Coronel Adventure het unieke spectaculaire Indoor Klimpark! Een uitdaging voor iedereen of je nu 8 of 88 bent!

Verleg je grenzen en survival over 40 hindernissen tot 10 meter hoogte. Het indoor klimpark bestaat uit drie routes op verschillende hoogtes met een stijgende moeilijkheidsgraad. Ga de uitdaging aan en klim over zigzagbruggen, papegaaienbalken en liaansprongen naar het hoogste punt van het klimpark. Een park vol hindernissen en spectaculaire parcoursen, waar het niet uit maakt of de zon schijnt of dat het regent. Natuurlijk kan je daarnaast ook gebruik te maken van alle andere activiteiten die wij bieden, zoals karten en lasergamen.

Voel de adrenaline en ga de uitdaging aan! Durf jij???

Het park is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar maar zeer zeker ook voor volwassenen die een uitdaging niet uit de weg gaan!

Teambuilding pur sang

Naast de 3 hoogte parcoursen, biedt Coronel Adventure voor groepen vanaf 10 personen, een uniek teambuildingsprogramma aan. De groep wordt verdeeld in teams en onder begeleiding van een persoonlijke instructeur wordt de onderlinge competitie aan gegaan in een donkere grot, op een horizontale klimwand, het ondergrondse riool, een spectaculaire Tarzan Jump, boogschieten en nog veel meer verrassende activiteiten. Door oplossingsgericht te denken en in teamverband te handelen moeten de groepen de verschillende hindernissen overwinnen. Welke groep is het iedereen te snel af?

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

IJsselmeerstraat 314
Huizen 1271 GE Huizen Nederland
Routebeschrijving
Bekijk de openingsuren op de websites van het uitje