Hogenboom Resort Duynzicht

Direct achter de duinen, op vijfhonderd meter afstand van het strand en de zee ligt het fraaie vakantiepark Hogenboom Resort Duynzicht. Als u hier vakantie heeft gevierd, voelt u zich als herboren. De luxe en ruime wellnessvilla’s bieden de ultieme rustplaats na een lekkere lange dag op het strand of na een strandwandeling.

Geniet na op uw terras met een lekker drankje of kom helemaal bij in de sauna. Schijnt de zon niet? Dan kunt u toch bruin worden onder uw eigen zonnebank. Op dit kleinschalige park is een warme en gezellige vakantie dus gegarandeerd!

De Kop van Noord-Holland is bekend om de dertig kilometer lange, natuurlijke kuststrook waaraan ook badplaats Julianadorp ligt. Imposante duinenrij, veel water, dijken, polders, natuurgebieden, weilanden en pittoreske dorpjes bezorgen dit gebied zijn pure Hollandse schoonheid. U bent in de buurt van de stad die tussen twee forten werd gebouwd “Den Helder“ waar u in het Marinemuseum onder meer een heuse onderzeeër kunt bekijken. Ook een dagtripje naar Texel is gegarandeerd een mooie ervaring. Net als een vakantie op Resort Duynzicht!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zanddijk 93
Julianadorp 1787 PP Julianadorp Nederland
Routebeschrijving