HUP

Er is nog geen omschrijving toegevoegd

DE PERFECTE ‘GYM TONIC’

Wie binnenstapt bij HUP kijkt zijn ogen uit. Alles staat hier in het teken van sport en beweging, maar dan wel met een knipoog. Het sportieve concept is tot in detail doorgevoerd. Zo hangt er een basketbalnetje boven de afvalemmers, zijn de vloeren in de bar samengesteld uit vloeren van gymzalen en kunnen voetballiefhebbers hun hart ophalen in het voetbalmuseum, waarvan de items niet alleen in het museum, maar in het hele hotel te zien zijn.
HUP maakt er een sport van om een lach op je gezicht te toveren. Dat begint al met de grote glijbaan in de lobby. Want ‘traplopen doen we hier alleen als we naar boven moeten’. De medewerkers zijn omgedoopt tot personal coaches, die je helpen bij het behalen van jouw doel. Of dat nu een sportieve prestatie is, of het drinken van de perfecte ‘gym tonic’ in de Sports Bar.

RELAXEN IS OOK EEN SPORT

Het HUP-complex beslaat maar liefst 10.000 m2. De sportfaciliteiten zijn dan ook legio én super professioneel. Kom fitnessen, bowlen, fietsen, tennissen, voetballen, golfen of basketballen. En niet vergeten: óók relaxen is een sport. HUP beschikt dan ook over een heerlijke spa met zwembad.
Ook voor de allerkleinsten is HUP the place to be. Big smiles guaranteed tijdens een potje bubble voetbal of mini-golf. Kinderen slapen prins(es)heerlijk in hun eigen stapelbed. Daarnaast zijn een groot trampolinepark (Street Jump) en indoor speeltuin (Monkey Town) toegankelijk vanuit HUP.

TAFELTENNIS IN PYJAMA

De sportieve vibe vind je óók in de hotelkamers. Met een tussendeur die omgetoverd kan worden naar een pingpongtafel, sportieve quotes op de muren en sportbelijning op de vloer. Zin in een potje tafeltennis in pyjama? Het kan allemaal. Er is keuze genoeg, bijvoorbeeld een relaxte room-for-two of één van de grotere vertrekken, met tot 64 royale vierkante meters aan speel-, sport- en slaapruimte. Ideaal dus voor een weekend weg met de kids, je vrienden of (sport)team.

BIERTJE, BALLETJE

Natuurlijk wordt ook aan de innerlijke mens gedacht. Want wie goed wil sporten, moet goed eten. Sluit je work-out af in onze Sports Bar met een smoothie of zelf gebrouwen HUP HOP biertje. Portie bitterballen erbij en it’s happy days! Grotere trek? Kom een ouderwets potje ‘bowlen en grillen’ of lekker tafelen in restaurant EET.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Arkweg 17a
Mierlo 5731 PD Mierlo Nederland
Routebeschrijving
Openingstijden: Maandag, dinsdag en donderdag 16:00 uur - 22:00 uur Woensdag 14:00 uur - 22:00 uur Vrijdag en zaterdag 14:00 uur - 23:00 uur Zondag 14:00 uur - 22:00 uur Prijs: De actuele prijzen vind je op hup.eu