Indoor Speelparadijs De Leeuwenborg

In Indoor Speelparadijs “De Leeuwenborg” beleef je super veel speelplezier op en in in uitdagende speeltoestellen. De spectaculaire spannende speelkooi bestaat uit wel 5 speellagen en op elke verdieping zijn er vele hindernissen die genomen moeten worden. Zo vind je er kruipgangen, wringers, hobbeltrapppen, een draaiton, slingertouw en een touwbrug op sensationele hoogte!

Ook in de metershoge klimtorens kun je geweldig klimmen en klauteren. Ben je helemaal bovenin, dan word je beloond met een gigantische glijbaan. Vergeet je niet om nog even naar iedereen beneden te zwaaien?!!

Dreumes/Peuter Softzone

Uiteraard is er ook aan de jongste kinderen gedacht. Er is een aparte speelhoek ingericht met diverse veilige en speciaal voor hen ontwikkelde speelelementen, zoals zachte kruipmatten, veerwippen, een klim- en kruipburcht, kralentafel, etc. Rondom deze “softzone” is er voor de ouders/begeleiders een zitgedeelte gecreëerd, zodat u altijd een goed zicht heeft op uw kleintjes.

Ontspanning voor volwassenen

Als de kinderen zich heerlijk uitleven in het speelparadijs, kunnen de ouders/begeleiders ook even ontspannen met bijv. een kopje koffie en een tijdschrift. Er zijn diverse zitgelegenheden met uitzicht op de speeltoestellen. Door de authentieke details van de monumentale boerderij voelt een ieder zich hier op zijn gemak.

Kinderfeestjes, scholen en groepen

Indoor speelparadijs “De Leeuwenborg” is dé perfecte gelegenheid voor een kinderfeestje of voor de allerleukste schooldag van het jaar. Daarnaast is het ook mogelijk om bijv. een familie-, kraam-, verenigings- of bedrijfsfeest te komen vieren. Informeert u rustig naar de mogelijkheden.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pastorieweg 14
Nieuw Scheemda 9943 TG Nieuw Scheemda Nederland
Routebeschrijving
Bekijk de openingsuren op de websites van het uitje