Vakantiepark Het Drentse Wold

Word één met de natuur op Vakantiepark Het Drentse Wold. Aan de rand van het bekoorlijke natuurgebied Nationaal Park Drents-Friese Wold, ligt het vakantiepark waar rust en natuur heersen. Door de kindvriendelijk ingerichte woningen, het tegenover gelegen openluchtzwembad en de mogelijkheid om tijdens de zomervakantie aan een activiteitenprogramma tegenover het park mee te doen, kunnen kinderen hier hun lol op. En nog veilig ook! Het park is namelijk autovrij.

Adembenemende natuur en rust om u heen, de kinderen hebben het naar hun zin… tijd om te ontspannen! U bevindt zich hier letterlijk naast één van de grootste aaneengesloten bosgebieden van Nederland. Daarom is dit een perfect startpunt voor een mooie wandel- of fietstocht door de gevarieerde natuur met loof- en dennenbossen, zandverstuivingen, heide en beekdalgrasland. Het is ook een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan één van de vele braderieën die er elke zomer in de omgeving worden georganiseerd, een ontspannen dag bij recreatieplas Het Blauwe Meer, dieren spotten in Dierenpark Emmen, het Drents museum in Assen, Speelstad Oranje, het Gevangenismuseum in Veenhuizen en nog véél meer!

Vakantiepark Het Drentse Wold zet zich in voor een beter milieu en beschikt daarom over het Green Key Label. Zo gaan ze zuinig om met water, maken ze gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en kunt u ’s avonds uw boek lezen onder een sfeervolle spaarlamp. Ook zijn er individuele energiemeters en slimme thermostaten geplaatst. En dit alles onder voorwaarde dat de kwaliteit en het comfort van u als gast altijd gewaarborgd blijft.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bosweg 10
Hoogersmilde 9423 TA Hoogersmilde Nederland
Routebeschrijving