Beleef een betoverende beleving op Toverland Summercamp

Hebt u nog geen reisje gepland of simpelweg nood aan nog een avontuur met de kids? Dan is Toverland Summercamp een aanrader om te bekijken.

Je kan op de unieke Toverland-camping ‘Pop-Up Summer Camp’ overnachten voor een betoverende beleving. Naast houten achtbaan Troy kan je blijven slapen in een ingerichte ToverTent of in uw eigen tent, camper of caravan. Hiervoor is een deel van het parkeerterrein ingericht als kampeerplaats in een natuurlijke omgeving. Je kan hier doen en laten wat je wil en het verblijf upgraden met bijvoorbeeld een goedgevulde ontbijtbox.

De camping is tijdelijk, maar wel kwalitatief en hoogwaardig van opzet. Hier vergeet je even de waan van alledag.  Laat je onderdompelen in de betoverende wereld van Toverland. Door de camping is het voor jou als gast mogelijk om hier meerdere dagen en nachten van te genieten.

Het Pop-Up Summer Camp is een nieuwe, unieke verblijfsmogelijkheid van tijdelijke aard. Door het ongelooflijke succes van vorig jaar kon deze verblijfsmogelijkheid dit jaar niet uitblijven. Op een unieke locatie, midden in de Limburgse natuur, sta je binnen een paar passen in het attractiepark vol attracties, shows en belevingen.

Interesse? Kijk hieronder of jouw verlofperiode er nog tussenzit!

Zoeken