Heropening van Disneyland Paris

Disneyland® Paris is de #1 bestemming in Europa met meer dan 320 miljoen bezoeken sinds de opening en het 5e grootste hotelcomplexen in Frankrijk. Het bestaat uit twee themaparken (het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park), 7 Hôtels Disney® en Les Villages Nature® Paris by Center Parcs en een groot aanbod aan restaurants. Ten slotte behoren Disney Village®, een entertainment en shopping complex, en Golf Disneyland, een golfbaan met 27 holes ook tot de bestemming.

Het resort is een magische plek waar dromen uitkomen! Sprookjes komen tot leven in verschillende themalanden vol iconische attracties, spectaculaire shows en parades. Het is de enige plek waar gasten Disney, Pixar, Stars Wars en Marvel avonturen écht kunnen beleven en hun favoriete Disney Figuren kunnen ontmoeten, van Mickey Mouse en zijn vrienden, tot Disney Prinsessen en Marvel Superhelden.

Door Corona werd het park maanden gesloten, we zijn dan ook blij om aan te kondigen dat Disneyland Paris weer opengaat vanaf 17 juni, 2021, te beginnen met het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park, Disney’s Newport Bay Club en Disney Village.

Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel opent op 21 juni. Dit hotel heeft een van de grootste collecties Marvel kunstwerken ter wereld en dompelt onze gasten helemaal onder in het epische universum van hun favoriete superhelden.

Disney’s Hotel Cheyenne zal openen op 1 juli en Disney’s Davy Crockett Ranch opent op 13 juli.

Kijk snel of je jouw vakantie meteen kan boeken in deze topbestemming!Zoeken