Alpincenter Bottrop

Alpincenter Bottrop heeft een piste van maar liefst 640m en is daarmee de langste skihal ter wereld. Er is een beginnersgedeelte met sleeplift, heel geschikt om de basisvaardigheden van het skiën of snowboarden te leren. Voor geoefende wintersporters voorziet de afdaling met een helling van 24% en bochtig verloop een uitdaging. Door middel van twee banden worden bezoekers weer naar het bergstation gebracht, waarna de afdaling opnieuw ingezet kan worden.

Uiteraard kunnen er ook lessen aangevraagd worden, het team van TOP ON SNOW helpt je waar nodig. Naast skiën en snowboarden kun je hier ook rodelen in de enige rodelbaan in het Ruhrgebied. Je suist over de baan van 1.000 meter het dal in. In de klimtuin trotseer je 10 plateaus op 10 meter hoogte. Een meelopend veiligheidssysteem zorgt ervoor dat u heelhuids door de klimtuin komt.

De aangeboden all-inclusive tickets (zie website) zijn inclusief: entree, lift, materiaal (ski’s/snowboard, schoenen en stokken), onbegrensd eten (buffet) tot 18.00 uur, onbegrensd dranken (frisdranken/sappen/koffie/thee) en 3 alcoholische consumpties (bier/wijn). Het gebruik van handschoenen is verplicht. Alvast veel plezier in Alpincenter Bottrop.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Prosperstraße 299
Bottrop 46238 Bottrop Duitsland
Routebeschrijving
Bekijk de openingsuren op de websites van het uitje