Center Parcs – Limburgse Peel

In Noord-Limburg vind je rust, ruimte en Limburgse Peel. Wandelen en fietsen wissel je af met cultuur snuiven in het nabije Venlo. En een potje golf naast het park!

Met z’n tweetjes, met je gezin of zijn opa en oma er ook nog gezellig bij? Kies uit (half-)vrijstaande Comfort of VIP cottages voor 2 tot 8 personen, midden in de bossen.

Sla je slag op de 18-holes golfbaan, aai de geitjes op de Kinderboerderij en maak pret met kindervriend Orry. Voor de adrenaline stap je in de achtbanen van Attractiepark Toverland, voor de rust wandel en fiets je in Nationaal Park De Groote Peel.

In de 4 restaurants onder de palmen geniet je van een rijk buffet, grilspecialiteiten, snelle snacks of lekkere drankjes. Eet je in je cottage, doe dan je boodschappen in de supermarkt of bestel een pizza. Je kunt ook je ontbijt of Table Cooking pakket laten bezorgen! In de restaurants zijn kinderen koning dankzij kindvriendelijke gerechten, babyvoeding en veel plezier onder de palmbomen. Ook staan ze steeds klaar om rekening te houden met jouw allergieën of voedselintoleranties. In de supermarkt werken ze samen met Too Good To Go. Producten die overblijven worden voor een klein bedrag aangeboden via de Too Good To Go app en zo gaan ze samen de strijd aan tegen voedselverspilling.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Peelheideweg 25
America 5966 PJ America Nederland
Routebeschrijving