De Kille – Moerzeke

Eetcafé De Kille…”De nostalgie van weleer met het comfort van vandaag”
Sinds 2012 baten Bart Coen en Cindy Verbruggen De Kille uit, letterlijk vertaald “oude inham”,
in ons geval dan aan de charmante schelderivier.
Pittoresk gelegen in het landelijk Moerzeke midden een oase van groen en rust en dus een uniek vertrek – en of eindpunt van uw fiets – of wandeltocht.
Zaakvoerder en Chef Bart die afstudeerde aan de Hotelschool Ter Duinen In Koksijde en zijn vrouw Cindy werken steeds met seizoensgebonden, dagverse produkten voor het bereiden van hun kaart met alle bekende Vlaamse klassiekers, suggesties en maandmenu’s.
Ook produkten uit eigen streek worden niet vergeten ! De echte “Moese” patatjes, asperges,  “Hamse” graanmosterd, paardenfilet van bij “De Nil”, Callebaut chocolade, Vicaris bier, Aerts Speculoos en ga zo maar verder, zie je regelmatig verschijnen op onze menukaart… Het motto prijs/kwaliteit wordt hierbij steeds hoog in het vaandel gedragen. Een mooie bier-en geselecteerde wijnkaart maken het plaatje compleet!
Aangezien wij ervoor gekozen hebben om een familiale en kindvriendelijk zaak uit te baten, spreekt het voor zich dat we ook aan de kleinsten onder ons hebben gedacht! Onze volledig afgesloten buitenspeeltuin met zomerterras is daar het mooiste bewijs van. Of U nu als ouder op ons terras, beneden of op onze eerste verdieping (met zicht op de schelde) zit te genieten van een lekkere  maaltijd… U kan er steeds van op aan de de kids zich ondertussen rot amuseren in onze speeltuin !
Kortom : Bart,Cindy en het gehele “Killeteam” heten U van harte welkom !

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Killestraat 2
Hamme 9220 Hamme België
Routebeschrijving