De Koornmolen

In het Groene Hart, te midden van de polder ligt Recreatiepark De Koornmolen met comfortabele vrijstaande en gelijkvloerse bungalows. Het is gelegen in Zevenhuizen, op loopafstand van Recreatiegebied de Rottemeren, waar u mooie wandel- en fietstochten kunt maken.

Dit park ligt midden in de natuur en tegelijkertijd dicht bij de steden Delft, Gouda, Den Haag en Rotterdam. Deze wereldstad met diverse musea, de Euromast, de Koopgoot en Diergaarde Blijdorp, is zeker de moeite waard om te bezoeken. De ligging van het park is ook uitstekend voor dagtripjes naar bijvoorbeeld Madurodam of het strand van Scheveningen. Ook op het park zelf is genoeg te doen; een verfrissende duik in het overdekte zwembad, een wedstrijdje midgetgolf en in de mei- en zomervakantie kunnen de kinderen genieten van het animatieteam.

Voor een hapje en drankje kunt u terecht bij Brasserie ’t Graanhuys met groot terras of bij de Taverne op de naastgelegen camping. Tegen betaling kunt u daarnaast gebruik maken van het sport- en gezondheidscentrum op het park. Direct naast het park vindt u de Willem-Alexander roeibaan waar regelmatig roei- en andere watersportevenementen worden georganiseerd. Kortom er is genoeg te beleven voor iedereen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweemanspolder 6A
Zevenhuizen 2761 ED Zevenhuizen Nederland
Routebeschrijving