Droompark Bad Hulckesteijn

Bad Hulckesteijn is een splinternieuw recreatiepark, direct gelegen aan het prachtige water van het Nijkerkernauw op de Veluwe. Een mooi park voor watersporters. U vaart of zeilt zó richting het Veluwemeer of het IJsselmeer.

De unieke ligging, direct aan het Nijkerkernauw, is ideaal voor een dagje watersport of een dagje strand. De kleine zandstrandjes zijn ruim overzichtelijk, zodat een dagje strand met kinderen prima te doen is! Het water is vrij ondiep en veel watersporters komen hier helemaal aan hun trekken.

Op DroomPark Bad Hulckesteijn beschikken ze over een exclusieve eigen jachthaven met totaal vernieuwde aanlegsteigers. Gasten die verblijven op DroomPark Bad Hulckesteijn kunnen een eigen (zeil)boot meenemen naar het park en deze aanleggen in de haven gedurende het verbijf op het park. De kosten hiervoor bedragen €7,50 per dag, zonder stroom. Wilt u graag een aanlegplaats mét stroom, dan vragen ze hiervoor €10,00 per dag.

Voor een vakantie met kinderen zit u op de Veluwe helemaal goed! Het wordt dolle pret in één van de attracties in de omgeving. Trek er een lekker dagje op uit met het hele gezin en verken de Veluwe!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hulckesteijn 3
Nijkerk 3861 MZ Nijkerk Nederland
Routebeschrijving