Eifelpark Kronenburger See

Er zijn maar weinig dorpjes die zó veel charme uitstralen als Kronenburg, dat wordt gekenmerkt door smalle straatjes, witte huizen met kleurrijke bloemen en een adembenemend uitzicht vanaf de middeleeuwse ruïne. Bij dit lieflijke bergdorpje midden in het Duitse Eifellandschap ligt het complete familiepark Kroningenburger See.

Door de zonnige ligging op een steile zuidhelling kunt u vanuit uw bungalow ver kijken. Aan de voet van het park ligt het stuwmeer de Kronenburger See, waar u kunt zwemmen of uw favoriete watersport beoefenen. ’s Avonds geniet u van een heerlijke maaltijd in het restaurant terwijl u geniet uitkijkt over de ruïne van Kronenburg.

Voor een flinke portie natuur, cultuur én romantiek komt u naar Eifelpark Kronenburger See! Het prachtige en ongerepte natuurgebied rond Kronenburg vraagt om het maken van stevige wandel- en mountainbiketochten.

In de omgeving zijn er genoeg mogelijkheden voor tripjes met het hele gezin, zoals het Action en Fun Center in Grüflingen, Phantasialand in Brühl en Eifelpark Gondorf. Tijdens een tocht over de landelijke weggetjes van het Eifel- en Moezelgebied komt u langs pittoreske dorpjes, grotten, vulkanen en burchten. Als er in de winter voldoende sneeuw ligt, is het zelfs mogelijk om hier te skiën of te langlaufen!

De bungalows op Vakantiepark Kronenburger See zijn gelegen tegen een helling. De parkfaciliteiten en accommodaties zijn daardoor bereikbaar via trappen.

Extra faciliteiten (* in de (directe) omgeving)
– Pannenkoekenrestaurant
– Biergarten en zonneterras
– Fietsenverhuur
– Recreatieprogramma in vakanties
– Stuwmeer met strand, speeltuin en beachvolleybalveld *
– Bootverhuur *
– Verschillende wandelroutes *
– Verschillende routes naar bezienswaardigheden *
– Middeleeuws dorp met kasteelruïne *
– Vissport *
– Nordic walking *
– Ski gebieden en langlaufmogelijkheden *
– Midgetgolfbaan *
– Tennis

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zum Kleebusch 15
Dahlem 53949 Dahlem Duitsland
Routebeschrijving