Fluisterbootje huren

Ontdek de Twentse Reggestreek en maak een vaartocht met een fluisterboot. U kabbelt op uw eigen houtje met 4 tot 10km/uur over de Regge en ontdekt ondertussen de bijzondere en rustige omgeving. De fluisterboten zijn eenvoudig te besturen.U kunt zelf (zonder vaarbewijs) met vrienden of familie op pad. De fluisterbootjes kunt u per uur reserveren.

De fluisterbootjes zijn voorzien van elektromotoren en zijn hierdoor ‘fluisterstil’ en zeer milieuvriendelijk. Alle fluisterboten zijn stuurwiel gestuurd en worden aangedreven op electra.

Ook kunt u een rondvaart maken met rondvaartboot EMS Reggestroom. Hét vlaggenschip van Rederij Reggevaart. De Reggestroom is een comfortabele salonboot in de stijl anno 1900. De rondvaartboot vaart op het riviertje de Regge bij Rijssen en Nijverdal door de veelzijdige Reggestreek. De fluisterboot geeft plaats aan 25 passagiers. Vanuit de koelkast aan boord kunnen hapjes en drankjes worden geserveerd. Een rondvaart kan bijvoorbeeld starten onder het genot van een kop koffie of thee met Twentse Krentewegge. Kortom, heerlijk genieten van de mooie en veelzijdige Reggestreek.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Molendijk 107
Zuna 7466 PD Zuna Nederland
Routebeschrijving
Bekijk de openingsuren op de websites van het uitje