Het Aardbeienland

Het Aardbeienland is het vitaminerijkste park van Nederland. Hele velden en kassen afwisselend vol met heerlijke geurende bloemen en bloedrode en bloedmooie kleurende zoete aardbeien, zalig! En dat blijft ook zo. En de bezoekers die al eens eerder het park bezochten, weten het vast wel: er gaat geen dag voorbij of wij werken aan de ontwikkeling, verbetering en verfraaiing van Het Aardbeienland. Met vele nieuwe attracties o.a. een geheel nieuwe tuin met de bijna vergeten zoete oude rassen, een aardbeienvlaaienbakkerij, een aardbeienapotheek, vele nieuwe typische Provençaalse bouwsels met poorten, torens en aardbeien, een nieuw aardbeienterras, een hooiberg en nog vele andere bezienswaardigheden. Kom het gauw proeven!

Een reis door een land vol met aardbeien duurt ruim 5 tot 6 uur. Je kunt genieten van een dagdeel, maar er zijn ook mogelijkheden voor extra activiteiten, zoals puzzelen, speurtocht, picknicken, wandelen, rondleidingen, kinderfeestjes, frisse tussendoortjes, proeven van allerlei heerlijkheden en andere speciale arrangementen.

Het Aardbeienmuseum
In dit kleine, knusse en kleurrijke museum wordt de rijke historie van de populaire aardbei in beeld gebracht. Ook wordt er aandacht besteed aan allerlei wetenswaardigheden over de aardbei en verrassende culinaire tips. Daarnaast is er een aardbeiencollectie te zien met allerlei op aardbeien geïnspireerde snuisterijen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kreuzelweg 3
Horst 5961 NM Horst Nederland
Routebeschrijving
Bekijk de openingsuren op de websites van het uitje