Hogenboom Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Drenthe ontdekt je het beste vanuit het hart. Daarom ligt het attractieve bungalowpark Het Hart van Drenthe valk bij het rustieke plaatsje Westerbork. Een perfecte vakantieplek voor wandel- en fietsliefhebbers. Huur een (elektrische) fiets op het park of ga heerlijk zwemmen in het overdekte zwembad.

Voor de kleinsten is er ook een kleuterbad met Hunebed-glijbaan. Onze broodjesservice zorgt ‘s morgens voor heerlijk wakker worden met een vers ontbijt. Geniet vervolgens van alle groen en privacy rond uw bungalow. Vier lekker vakantie!

Driehonderd kilometer aan fietspaden en tientallen kilometers wandelpaden leiden u door het betoverende landschap van Drenthe. Maak eens een tripje naar een van de vele musea die Drenthe rijk is.

Het Drents Museum heeft bijvoorbeeld een unieke ontdekkingskamer, waar kinderen de prehistorie en de vroege middeleeuwen op een spannende manier kunnen ervaren. Bezoek de steden Assen en Emmen, het voormalig kamp Westerbork of het dorpje Orvelte, dat eigenlijk één groot openluchtmuseum is. Ontdek vanuit ons schitterende bungalowpark gewoon elke hoek van Drenthe.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Oranjekanaal Noordzijde 18
Zwiggelte 9433 TH Zwiggelte Nederland
Routebeschrijving