Hogenboom Comfortparc Euroresort Wessem

Comfortparc Wessem is een drijvend maritiem vakantiepark. Het is gelegen op een landtong midden in een van de grootste aaneengesloten vaargebieden van Nederland: de Midden-Limburgse Maasplassen. Langs de oevers van de plassen vindt u tal van leuke dorpjes met uitnodigende terrasjes.

Op Comfortparc Wessem kunt u op een unieke manier recreëren. U verblijft in een luxe Comfortship voorzien van alle gemakken. Het schip wordt als niet-varend verhuurd. De haven van Comfortparc is speciaal ingericht als haven voor de Comfortships. De comfortsteigers zijn speciaal ontworpen voor het afmeren van Comfortships.

Bij elk Comfortship hoort een privé terras op het water. De extra brede steigers bieden genoeg ruimte om een terras in te richten. Aan boord van het centrumgebouw, het Comfortdock, vindt u een aantal faciliteiten waaronder het restaurant en een sanitairgedeelte met een babyruimte, centrale was- en droogruimte en strijkgelegenheid. Bij het Wellnessgedeelte Sense of Aqua kunt u terecht voor een schoonheidsbehandeling, massage of haarbehandeling. Ook bevindt zich hier een privésauna met whirlpools die u met maximaal 4 personen kunt reserveren.

In de nabije omgeving van Comfortparc Wessem zijn voldoende mogelijkheden om een dagje te winkelen of te genieten van de natuur. In minder dan een half uur bevindt u zich in bijvoorbeeld in Roermond. Gaat u liever met de fiets of de auto eropuit? Het Zuid-Limburgse heuvellandschap nodigt u uit voor een ontdekkingstocht. Ook het Maasplassengebied beschikt over een zeer uitgestrekt fietspadennetwerk. Wanneer u actief bezig wilt zijn heeft Midden-Limburg enkele prachtige 9 en 18 holes golfbanen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waage Naak 38
Wessem 6019 AA Wessem Nederland
Routebeschrijving