Husky Safari

Welkom bij Husky-Event: samen met onze elf honden (en de puppies natuurlijk) bieden wij u een spannend en avontuurlijk programma aan, zowel in de winter als in de zomer. Dit kan in België, Nederland, Noorwegen en Frankrijk. Een groot deel van het jaar maken we tochten in België en Nederland. Tijdens verschillende tochten heb je uitgebreid gelegenheid om kennis te maken met de huskies en om van het landschap te genieten.

GoKart
Een plezier met de hele famlie: ook kleine kinderen vinden een plaatsje op de Gokart of in de aanhanger. De musher en de passagiers moeten (net als op een hondenslee) een beetje helpen wanneer het bergop gaat en de wagen afremmen wanneer het naar beneden gaat. De gokart is makkelijk te sturen en stabiel. In de zomer moeten we er op letten dat het niet te warm wordt voor de huskies. Dat wil zeggen dat we vooral in de voor- of namiddag tochten maken. Of we trekken hoger de bergen in waar het koeler is. Ook op de hondepoten moeten we letten, zeker wanneer er een stuk asfalt komt. Daarvoor zijn er speciale “booties,” of hondesokjes.

Vakantie
Of je nu een alternatieve wintersportvakantie wil met je (kleine) kinderen, of een romantisch weekendje uit met je vriendin, die je dan toevallig ook nog op een hondeslee ten huwelijk wil vragen bij volle maan… We hebben al gekkere dingen gedaan!

Verder organiseren we tijdens de herfst trainingsweekends met de huskies in de Ardennen en op het waddeneiland Texel. De huskies verheugen zich over je bezoek en de beweging!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk de openingsuren op de websites van het uitje