Jardin Du Golf

In de Provence, één van de mooiste gebieden van Frankrijk, ligt het luxe villapark “FranceComfort – Jardin du Golf”. De ligging is ideaal: temidden van wijngaarden en pijnbomen. Gelegen op een helling aan de voet van het massief St. Baume, in het leuke plaatsje Nans-les-Pins, vlak naast golfpark “Golf de la Sainte Baume”. Tal van toeristische dorpjes als Cassis en Bandol liggen op korte afstand en de Middellandse zee is ongeveer een half uur rijden. Langs de kust, met onder meer de mondaine Côte d’Azur, vind je fjorden, knusse baaitjes en zandstranden. Een ideale plek voor een fantastische vakantie.

Vlak voor het dorp ligt het vakantiepark FranceComfort – Jardin du Golf, een prachtig resort met exclusieve uitstraling. De 59 luxe Provençaalse villa’s hebben ruime terrassen en prachtig aangelegde tuinen. Diverse villa’s hebben een privé zwembad. Uiteraard is er overal gratis wifi.

Bij de entree zijn de gemeenschappelijke faciliteiten gesitueerd. Naast de receptie met Nederlands sprekende medewerkers is er een broodservice. In hetzelfde gebouw is ook een bar, ijsverkoop en de ontspanningsruimte.

Het villapark heeft een zwembad en een kinderbad met daar omheen terrassen en zonneweides met ligstoelen en parasols en enkele speeltoestellen voor de kleine kinderen. Voor oudere jeugd en volwassenen zijn er twee tafeltennistafels, een jeu de boulesbaan en twee tennisbanen. Op deze banen kan kosteloos worden gespeeld, tennisrackets kunnen geleend worden in de bar.
Het gehele park is rondom beveiligd en voorzien van een toegangshek. Privacy en veiligheid zijn daarmee gegarandeerd.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boulevard des Musiciens 317 Boulevard des Musiciens, La Mouchouane, 83860 Nans-les-Pins, Frankrijk
Nans-les-Pins 83860 Nans-les-Pins Frankrijk
Routebeschrijving