Jasmijn Rondvaart

Een middagje rondvaren door de grachten met koffie, thee en een heerlijke taart, lunch of high tea, is bijvoorbeeld heel leuk om met familie of op verjaardagen te doen. Zet een gezellig muziekje op en pak zelf een drankje, het is al snel gezellig aan boord van de Lelie. Het is een aparte rondvaartboot door het jaren 50 interieur, er is er maar één van! Met mooi weer kan je heerlijk van de zon genieten in de open achterkuip, dakluiken open en ontspan… Met regen is de boot overdekt en verwarmd, dit is een groot voordeel ten opzichte van een open sloep. En er is een toilet aan boord, ook niet onbelangrijk!

Er staat altijd een gevulde koelkast aan boord met bier, fris, wijn. Op aanvraag komt de minibar met sterke drank aan boord. Maak de vaart nog feestelijker met bubbels! Denk aan champagne, cava, prosecco, mijn motto: als het maar bubbelt!

De route en opstapplaatsen zijn heel flexibel. Je kan in een vaart van twee uur een reis door de tijd maken, van de oudste buurten van Amsterdam naar de nieuwe architectuur. Boek er een gids bij voor alle achtergrond verhalen, of geniet ervan met een muziekje op de achtergrond. En natuurlijk kan ik als schipper ook verhalen vertellen over mijn geboortestad. Ik hecht veel waarde aan de kwaliteit van de catering , daarom werk ik samen met de beste cateraars voor boten in Amsterdam, Cynthia van Cyndroom catering, Sacha van Sterren aan de hemel catering en Pauline van TTB catering. Ook met speciale (dieet)wensen wordt desgewenst rekening gehouden.

Boek je een vaart bij Jasmijn Rondvaart dan weet je zeker dat je persoonlijke wensen (denk ook aan verschillende soorten decoratie) uitgevoerd gaan worden.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk de openingsuren op de websites van het uitje