Koningskaars

Schiermonnikoog is zestien kilometer lang en vier kilometer breed. Het heeft één gezellige dorpskern die eveneens Schiermonnikoog heet. Dit dorp is rond 1760 gebouwd. De helft van alle planten en bloemen die in de Nederlandse floragids staan vermeld, zijn op het waddeneiland Schiermonnikoog terug te vinden. Het grootste gedeelte van dit veelzijdige eiland is beschermd natuurgebied met een aantrekkelijke mix van duinen, strand, bossen, wad en polder. Rust en stilte zijn hier dan ook vanzelfsprekend.

Het eiland is ‘autoluw’; dat wil zeggen alleen de eilandbewoners mogen van hun auto’s gebruik maken. Bezoekers laten hun auto achter op de parkeerplaats in het Groningse Lauwersoog, vanwaar de boot vertrekt. Vanaf de duintoppen op Schiermonnikoog ziet u bij goed weer de provincies Friesland en Groningen liggen. De afstand is niet groot, hoogstens vijftig km.

Een heerlijke vakantie op een unieke plek in Nederland. Een vakantie waarin u geniet van rust en ruimte. Uitgebreid relaxen, even bijkomen in alle comfort en luxe. Romantisch met z’n tweetjes, gezellig met de kinderen, samen met de hele familie of een groep vrienden. Dat kan bij Koningskaars!

Koningskaars ligt op een bijzondere plek op Schiermonnikoog. Centraal, maar toch heerlijk rustig. Uw appartement is ruim en modern van opzet. Compleet met een luxe inrichting en een heerlijk terras. Koningskaars staat letterlijk aan de rand van de duinen, met de breedste stranden van Europa binnen handbereik. Wandel zo’n 400 meter door de prachtige zandduinen, en laat u verrassen door een adembenemend uitzicht over strand en zee! Of fiets een paar minuten, en ervaar de gezelligheid van het dorp waar alles te vinden is voor een fijn verblijf op het eiland: goede restaurants, zonnige terrassen, gezellige winkels, leuke galeries en nog veel meer…

Bij Koningskaars kunt u kiezen uit 7 individueel ingerichte, luxe appartementen. Deze zijn nieuw, modern en voorzien van alle comfort: uitstekende bedden, een complete keuken (met o.a. Nespresso koffiemachine, combimagnetron en vaatwasser), een ruime badkamer, een grote flatscreen tv, en Wi-Fi. Vanuit uw woonkamer heeft u direct toegang tot uw eigen terras met uitzicht op de duinen. Bij het aangrenzende Strandresort Schier kunt u gratis gebruik maken van diverse wellness faciliteiten. Neem gerust een verfrissende duik in het binnenzwembad. Of maak uw wellness beleving compleet, en kies een 2-persoons binnensauna waar u nieuwe energie kunt opdoen. Echt bijzonder zijn de 4-persoons buitensauna’s. Deze zijn tonvormig, werken op hout, en zorgen voor een authentieke spa ervaring.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Badweg 67
Schiermonnikoog 9166 NG Schiermonnikoog Nederland
Routebeschrijving