Landgoed Hoenderdaell

Dobberende krokodillen, honderden kleurrijke vogels, spelende ringstaartmaki’s op de apenheuvel en… zie je daar de damhertjes in het bos? Je vindt het allemaal op Landgoed Hoenderdaell! Van kinderboerderij tot roofvogeltuin en van jungle tot weidse vlaktes waar kangoeroes rondspringen: kom langs en duik in de wereld van de dieren!

En…let goed op, want het kan zomaar zijn dat je pad wordt gekruist door een emoe, fazant of een van de andere vrij rondlopende bewoners van het dierenpark. Midden in het bos vind je ook het opvangverblijf van Stichting Leeuw, waar verschillende grote katten, zoals tijgers en leeuwen zijn gehuisvest.

Het landgoed is alle dagen van het jaar kosteloos te bezoeken. Maak bijvoorbeeld een heerlijke wandeling in het stiltegebied, terwijl edelherten een stukje meelopen. En vergeet niet uit te kijken naar de diverse kunstwerken en schitterende architectuur. Na een lange wandeling biedt Veer een fijne rustplek voor een kopje koffie of thee.

Voor een bezoek aan de tropenkas, het apeneiland, stichting Leeuw, de roofvogelshow en de andere dierenverblijven, zijn tickets verkrijgbaar bij de kiosk tegenover koffie- en theehuis Veer.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van Ewijckskade 1
Anna Paulowna 1761 JA Anna Paulowna Nederland
Routebeschrijving
Bekijk de openingsuren op de websites van het uitje