Race Planet for Kids

Race Planet for Kids – indoor speelparadijs. Als het aan kinderen van 2 tot 12 jaar ligt, gaan ze iedere dag naar Bleekemolens Race Planet for Kids in. Dit mega indoor speelparadijs is zo groot, verrassend en afwisselend, dat de kids het liefst blijven slapen om morgen weer vrolijk verder te kunnen spelen!

Jimmy is de burgemeester van Bleekemolens Race Planet for Kids. Hij heeft overal ter wereld de leukste speelattributen verzameld, waaronder veel mooie en gekke vervoersmiddelen. Er zijn verschillende trapskelters, driewielers, cabrio’s en echte elektrische formule 1-wagens. De kids kunnen zich uitleven op de glijbaan en in het mega grote klimdoolhof. Ook kun je in de bergen van Race Planet for Kids lekker sleeën. Of maak een ritje in een traphelicopter. En dan is er ook nog een kooi met ballenkanonnen. En wat denk je van een uitdagende midgetgolfbaan en twee echt bowlingbanen. Er is echt heel veel te doen bij Race Planet for Kids.

Race Planet for Kids is ook perfect geschikt voor schoolreisjes en verjaardagsfeestjes. Bovendien is het speelparadijs goed bereikbaar en beschikt het over voldoende, gratis parkeerplaatsen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Herwijk 10
Amsterdam 1046 BC Amsterdam Nederland
Routebeschrijving
Bekijk de openingsuren op de websites van het uitje