Stichting Leeuw

Stichting Leeuw wil zich inzetten voor de katachtigen van deze wereld. In Anna Paulowna is een groot opvang complex verrezen, waar katten kunnen worden opgevangen en gefokt. Dit centrum mag echter niet het laatste station zijn voor de opgevangen en gefokte dieren. Stichting Leeuw is bezig met het realiseren van grote parken in de landen van herkomst, alwaar deze dieren hun oude dag kunnen slijten. Doel is om de raszuivere dieren weer terug te brengen in het wild en de andere dieren in grote omheinde parken te laten leven.

Om de dieren voor te bereiden op hun leven in het (semi) wild is er een parcour ontwikkelt, waar de dieren leren om achter hun eten aan te moeten jagen. Stichting Leeuw is bezig met de realisatie van dit project, wat naast conditie en aanwakkeren van het instinct een verrijking zal zijn van de kwaliteit van leven in gevangenschap.

Als bezoeker bent u van harte welkom in ons centrum. Het centrum bevindt zich op Landgoed Hoenderdaell. U kunt een entree kaartje voor Hoenderdaell kopen en daarmee ons centrum bezoeken. Hoenderdaell doneert een deel van haar inkomsten aan Stichting Leeuw.

U zult begrijpen dat deze inkomsten niet voldoende zijn om de grote plannen van de Stichting te realiseren. Wij vragen u dan ook ons te steunen, zodat uw nageslacht ook nog kan genieten van het brullen van een leeuw op de Afrikaanse vlakten.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van Ewijckskade 1
Anna Paulowna 1761 JA Anna Paulowna Nederland
Routebeschrijving
Bekijk de openingsuren op de websites van het uitje