The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon levert, aan de hand van een geweldige cast van acteurs, special effects, toneel, decor, scripts en een achtbaan, een unieke, spannende ‘walkthrough’ show die je kunt zien, horen, aanraken, ruiken en voelen. Het is ook erg grappig en soms een beetje eng.

Wij vinden het geweldig en we weten dat jij dat ook zult vinden, omdat:

  • We een gruwelijke nieuwe show hebben: Heksenverbranding
  • Het leerzaam leedvermaak is
  • Je 11 shows en 7 acteurs gaat beleven
  • Het zowel grappig als angstaanjagend is
  • Geen tour hetzelfde is, jij maakt namelijk deel uit van de ervaring

Wij zijn de zwarte komedie van attracties; donker, ‘sfeervol’ en erg grappig!

Hoe werkt het?
The Amsterdam Dungeon is een ‘must-see’ attractie in Amsterdam. Het is een tour van 80 minuten door de Amsterdam’s donkere geschiedenis. Je gaat per groep van maximaal 30 personen naar binnen, waarna je de kerkers ingaat en alle shows gaat beleven. De tour wordt lopend afgelegd en vertrekt elke 10 – 15 minuten.

Wat ga je beleven?
We zijn beter en stoutmoediger dan we ooit geweest zijn. Wij zijn de Amsterdam Dungeon. Beleef 11 shows, 7 acteurs, 500 jaar geschiedenis in een unieke omgeving. Durf jij dit aan?

Dompel jezelf onder in 500 jaar duistere geschiedenis. Nu met nieuwe en verbeterde shows. Lach en gil nerveus om onze kakelende heksen. Kijk, ruik, luister en huiver. Maak kennis met een volledige cast professionele acteurs die gruwelijke rollen spelen, van de krankzinnige rechter tot de duivelse beul. Ontelbare verrassingen geven je gegarandeerd een ervaring waarin je gelijkertijd op je hardst schreeuwt en op je luidst lacht.

Kinderen van 13 jaar en jonger moeten onder begeleiding van een ‘volwassene’ (16 jaar of ouder) zijn.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rokin 78
Amsterdam 1012 KW Amsterdam Nederland
Routebeschrijving
Bekijk de openingsuren op de websites van het uitje