Vakantiehuis Villa Horizon, Koksijde

Ben je op zoek naar een gezellig vakantiehuis om met je familie of vrienden tot rust te komen? Villa Horizon in Koksijde heeft alles in petto om je een onvergetelijke vakantie te geven. Er is voldoende ruimte om tot 12 personen te laten overnachten en het huis biedt alle comfort. Geniet van een heerlijke wellness in onze jacuzzi op het zuidergericht terras. Amuseer je in de speelruimte van het huis en maak een lekker hapje in onze volledig uitgeruste keuken.

Wil je graag een stapje in de wereld zetten? Het vakantiehuis is gelegen nabij alle toeristische attracties van Koksijde. Zo kan je mooie wandelingen maken op het strand of de hoogste duin van de Westkust, Hoge Blekker, ontdekken. Vlakbij Villa Horizon kan je ook de Zeelaan vinden waar je terecht kunt voor een leuke namiddag shoppen in het commerciële centrum van Koksijde. Zin in een leuke vakantie aan zee? Reserveer dan snel je verblijf of contacteer ons voor meer informatie!

Wanneer je op vakantie gaat, dan is het fijn om volledig te kunnen ontspannen en elke dag te genieten. Het vakantiehuis Villa Horizon in Koksijde is helemaal ingericht om families en vrienden een heerlijke vakantie te geven. Het huis is recent vernieuwd en beschikt over alle comfort. Er is ruimte voor 12 personen: er zijn in totaal 4 badkamers en 4 toiletten en de keuken is volledig uitgerust. Iedereen kan zich volop amuseren in de speelruimte met pooltafel, biljart, talfetennis en tafelvoetbal. Trek erop uit met de 3 volwassen fietsen en 2 kinderfietsen die gratis ter beschikking staan. Contacteer ons voor meer informatie of reserveer je vakantie hier.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Horizontlaan 15
Koksijde 8670 Koksijde België
Routebeschrijving