Vakantiepark Mölke

Aan het kabbelende riviertje de Regge, op de grens van Salland & Twente ligt Vakantiepark Mölke. Het familiebedrijf bestaat al sinds 1973 en is het hele jaar door geopend. U kunt hier terecht voor een heerlijk lange vakantie of een weekendje of midweekje weg. Kom kamperen met uw eigen tent of caravan of huur een mobile homes, chalets of Reggehooibergen met privésauna. Vakantiepark Mölke biedt voor elk wat wils.

Iedere vakantieperiode staat het enthousiaste animatieteam weer klaar om jong en oud te vermaken met elke avond het meeleeftheater, natuurlijk de wekelijkse familiebingo, veel sport en spel, het traditionele broekhangen boven de Regge en veel meer! De omgeving van het vakantiepark is afwisselend, u proeft de Twentse gastvrijheid tijdens een heerlijke wandeling of eindeloze fietstocht door de prachtige omgeving van de Reggestreek.

Het visrijke riviertje de Regge kronkelt door de omgeving en langs de oevers zijn mooie fietspaden en wandelpaden aangelegd. Even naar de overkant? Dat kan via het nieuwe fietspontje aan de achterzijde van de camping. Bij de entree van het vakantiepark treft u een molen aan, hetgeen waar Mölke (Molen) haar naam aan dankt!

Of u nou met zijn tweeën, het gezin of de hele familie een verblijf zoekt; er zijn volop mogelijkheden! We zouden het leuk vinden u eens te mogen begroeten op ons vakantiepark in Twente. U bent altijd van harte welkom!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Molendijk 107
Zuna 7466 PD Zuna Nederland
Routebeschrijving