Villapark Duynopgangh

Verscholen achter imposante duinen in de Kop van Noord-Holland ligt het kleinschalige Villaparc Duynopgangh. Ruimte, een heerlijke zeebries en een tuin op het zuiden leggen de basis voor een ontspannen vakantie in het gebied met de meeste zonuren van Nederland. Uw villa bevindt zich op nog geen honderd meter van de duinen. En vlak daarachter wacht het strand uitnodigend voor een mooi wandeling.

De nabijgelegen badplaats Julianadorp is een prima plek om heerlijk te borrelen of te eten. Met de fiets bent u ook binnen een mum van tijd in andere gezellige badplaatsen als Callantsoog of St. Maartenszee, waar de visliefhebbers ruimschoots aan hun trekken komen.

In Bergen aan Zee is een bezoekje aan het Zee Aquarium de moeite waard en voor een dagje shoppen of cultuur liggen Hoorn en Alkmaar iets verderop. Texel blijft ook altijd een bijzondere ervaring. Neem eens een kijkje in het bijzondere Juttersmuseum. Kleur uw vakantie dus geheel op eigen wijze in met de talloze mogelijkheden in en rond Villaparc Duynopgangh.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zanddijk 93
Julianadorp 1787 PP Julianadorp Nederland
Routebeschrijving