Zuytland Buiten

Ontspan in een ruime romantische villa aan de Stompaardse Plas in Sland, Zuidland in het streekdialect wordt uitgesproken. Het park bestaat uit vier schiereilanden, waardoor alle villa’s direct aan het water liggen. De ruime kavels en veranda’s bij het water nodigen uit tot het lezen van een mooi boek en het drinken van een goed glas wijn.

Lekker uit eten? Het pannenkoekenhuis bij het park verzorgt een heerlijk avondmaal én volop gezelligheid. Vlakbij Rotterdam, midden in de natuur; dat is Zuytland Buiten! Het park wordt omringd door een prachtig recreatiegebied waar u naar hartenlust kunt watersporten, vissen, wandelen en fietsen.

Ontdek ook de authentieke Oudhollandse dorpjes Heenvliet en Geervliet, de historische vestingsteden Brielle en Hellevoetsluis, de gezellige badplaatsen Ouddorp en Oostvoorne óf het sfeervolle Oud-Beijerland.

Toch meer zin in een citytrip? Wereldstad Rotterdam herbergt een keur aan musea en attracties. Het historische schip SS Rotterdam, Diergaarde Blijdorp, de Euromast en een boottocht met Spido zijn enkele aanraders. U leest het: gastvrij Zuytland Buiten is de perfecte uitvalsbasis voor een fotoboek vol belevenissen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wevelsweg 9
Simonshaven 3212 LW Simonshaven Nederland
Routebeschrijving