Airotel Le Vieux Port

In het zuidwesten van Frankrijk bevind zich aan de Atlantische Oceaan een mooi gebied voor mensen die van zon, zee, strand, cultuur en rust houden. De grootschalige camping Le Vieux Port is van werkelijk alle gemakken voorzien.

De camping bied werkelijk voor ieder wat wils. Het Aquaparc (verwarmd) met de 7 zwembaden, met glijbanen en golfslagbad, druk animatie programma voor jong en oud, winkeltjes, supermarkt en eet/drinkgelegenheden etc. ontbreekt het aan niets op de camping.

De camping is groot, maar zo ingedeeld dat het klein lijkt. Hierdoor heeft u wel de voordelen van een grote camping, maar de rust en privacy van een kleine camping. Alle activiteiten, animatie, winkels, welnesscentrum, aquaparc zwembad e.d. bevinden zich in het voorgedeelte van de camping, hierdoor is er een mooi scheiding tussen druk plus gezellig en rust plus ruimte. De velden staan redelijk beschut onder hoge bomen, hierdoor kan men goed gebruik maken van de schaduw en geeft dit veel sfeer. Het laatste gedeelte van de camping is eigenlijk het strand, dit mooie zandstrand grenst direct aan de camping. Het strand bevindt zich aan de Atlantische oceaan, dit betekend dat er grote tot redelijk grote golven zijn, ideaal voor golfsurfers en/of om vertier te maken in het water.

De camping is Frans sprekend, maar internationaal georiënteerd, dit betekent dat er veel dingen vertaald staan, naar Engels en regelmatig ook naar Nederlands. Er is altijd wel een medewerker te vinden die goed Engels spreekt. De Koko Holidays beheerders zijn Nederlands sprekend en bekend met de omgeving.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Route de la Plage Sud Plage Sud, 40660 Messanges, Frankrijk
Messanges 40660 Messanges Frankrijk
Routebeschrijving