RCN Le Moulin de la Pique

Ontdek de vele schatten van de streek de Dordogne. De camping staat op een prachtig landgoed Le Moulin de la Pique met haar 18e eeuwse gebouwen. Een buitengewoon mooi gebied met heuvelachtig groene landschappen, wijngaarden, rotsen, grotten, pittoreske stadjes, burchten en kastelen.

Op een prachtig landgoed, in een geweldige omgeving bevind zich deze topcamping. Exotisch aangelegde tuinen met beekjes en een groot meer maken deze camping een unieke vakantiebestemming, waar al het mogelijke is gedaan om de gasten een onvergetelijk vakantie te bezorgen. In het karakteristiek hoofdgebouw huist de receptie, een winkeltje met iedere dag vers brood of croissants en op de verdieping een restaurant, alwaar u even de tijd vergeet. Op het prachtig aangelegd terras is het goed vertoeven na een dag genieten van de streek of tijdens uw verblijf op de camping. Met zijn 4 zwembaden voorzien van glijbanen zal het moeilijk worden om de kinderen mee de camping af te krijgen. Ook op het 5000m2 groot recreatiemeer kan je heerlijk met een bootje rond peddelen of een hengeltje uitgooien.

Overal op de camping zijn er speeltuinen te vinden en ontbreekt de tennisbaan hier niet. Een balletje trappen op het enorme en gezellige speelveld of een partijtje Jeux-de-boules spelen behoord erbij op een Franse camping. Het recreatieteam is er voor jong en oud en organiseert dagelijks allerlei activiteiten zoals kinderspelen, excursies, servivtochet, kano- of kajak tochten, excursies en spannende avondspelen. Op de receptie helpen ze u graag met het vinden van uitgekiende wandel- en toertochten. De plaatsen zijn beschut, erg gezellig en niet ver van alle voorzieningen. Zowel de campingmedewerkers als de Koko Holidays beheerders zijn Nederlands sprekend en bekend in de omgeving.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pays-de-Belvès 24170 Pays-de-Belvès Frankrijk
Routebeschrijving