Bellewaerde Park

Bellewaerde is een dag met de hele familie vol plezier, avontuur en spectaculaire ontdekkingen in een overweldigende natuur. Nergens anders vinden jullie zulke zalige familieattracties die jullie doen daveren van plezier. Bellewaerde is nog zoveel meer: jullie leren er ook honderden dieren van dichtbij kennen in een authentieke omgeving. Klaar voor een dag die jullie nóóit meer vergeten? Welkom in Bellewaerde!

Beleef samen sensationeel veel plezier
Stap binnen in Bellewaerde en de pret begint meteen. In KidsPark worden de grootste dromen van de allerkleinsten werkelijkheid. Durvers in de familie deinzen niet terug voor een spannende duik op de splash van de Niagara en de allerdappersten trotseren de adembenemende coaster, Huracan. Met tientallen attracties midden in het groen beleven jullie samen het ene avontuur na het andere.

Sta oog in oog met meer dan 300 exotische dieren
Superleuk én leerzaam: in Bellewaerde sta je echt middenin de natuur. Want Bellewaerde is ook de thuis van leeuwen, tijgers, apen, olifanten,,… De Afrikaanse savanne zal jullie verbazen, want van zo dichtbij zien jullie zebra’s en giraffen zelden ! Tijdens deze bijzondere belevenis maken jullie kennis met de mooiste, verbazingwekkendste en leerrijkste natuur.

Nieuw sinds 2015
Sinds 2015 pakt Bellewaerde uit met een nieuwe 4D film. De Kleine Prins vertelt het meeslepend mooie verhaal van Antoine de Saint-Exupéry en voert jullie mee in zijn fantastische wereld.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meenseweg 497
Ieper 8902 Ieper België
Routebeschrijving
Bekijk de openingsuren op de websites van het uitje