Boomhiemke

Onder het wakende licht van de Amelander vuurtoren, aan de rand van de duinen en een uitgestrekt natuurgebied, ligt Vakantiepark Boomhiemke. Een modern familiepark met faciliteiten die bijdragen aan een onbezorgde vakantie. Op slechts enkele minuten wandelen ligt het prachtige Noordzeestrand van Ameland. Uitermate geschikt voor vliegeren, strandritten te paard, lange strandwandelingen of lekker niets doen in de zon. Kortom, alle ruimte om heerlijk ontspannen of lekker actief te genieten.

Vakantiepark Boomhiemke is gelegen op misschien wel het mooiste stukje van Ameland: aan de voet van de Hollumer duinen en pal naast natuurgebied Jan Roepesheide. Het is hier heerlijk rustig zodat u optimaal kunt genieten van de natuur. Hoor de meeuwen krijsen en het ritselen van het duingras.

Voor jong en oud en voor elke smaak is er op Boomhiemke van alles te beleven. Geniet in de privacy op uw eigen zonneterras van een goed boek of sluit uw ogen en voel hoe de zon uw huid heerlijk verwarmt. Om uw kinderen hoeft u zich geen seconde zorgen te maken. Die vermaken zich uitstekend in één van onze speeltuinen, het zwembad of bij het animatieteam. Voor iedereen zal het een vakantie worden om nog lang aan terug te denken.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jan Roepespad 4
Hollum 9161 CT Hollum Nederland
Routebeschrijving