RCN de Jagerstee

Naast diverse faciliteiten voor sport en spel vindt u er ook een gezellige ontmoetingsplaats met een groot terras. Ons park is trouwens zelf al een natuurgebiedje met een prachtige begroeiing, daarvoor hoeft u niet naar de afwisselende natuurgebieden en toeristische attracties van de Veluwe.

Wilt u veel zien, doen en beleven tijdens uw vakantie? Dan zult u merken dat RCN de Jagerstee een gunstig gelegen basis voor tochten en uitstapjes is. In alle richtingen zijn schitterende natuurgebieden, interessante plaatsen en grote attracties vlot bereikbaar, van de voormalige Zuiderzeestadjes tot de IJsselsteden, van pretparken tot dierentuinen, van het Zwolse Bos tot Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Kamperen
Op RCN de Jagerstee kunt u kamperen zoals u dat wilt. Gezellig samen op een groot veld met veel centrale speelruimte of heel rustig op een kleiner veld. Alle kampeervelden zijn omgeven door mooie bossingels en alle kampeerplaatsen zijn minimaal 80 m² groot.

Bungalows en stacaravans
Alle bungalows op RCN de Jagerstee zijn vrijstaand en fraai gelegen tussen het groen. Of u nu een gezellige bungalow voor twee, een riante zespersoons bungalow of een luxe stacaravan heeft gereserveerd, u zult zeker genieten op een mooie plek in het bos. Voor extra gemak en comfort is de supermarkt op RCN de Jagerstee het hele jaar door geopend.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Officiersweg 86
Epe 8162 NR Epe Nederland
Routebeschrijving