RCN de Noordster

RCN de Noordster laat grote en kleine gasten een fijne vakantie beleven. Er zijn volop mogelijkheden voor sportieve en gezellige activiteiten, maar ook veel mooie plekken om van de weelderige natuur te genieten. Naast gevarieerde faciliteiten voor sport en spel biedt het park uitstekende voorzieningen voor een comfortabel verblijf.

Vanuit RCN de Noordster hebt u bijna alle grote attracties van Noord-Oost Nederland onder handbereik. Van heel dichtbij – zoals het Planetron in Dwingeloo – tot een half uurtje rijden naar bijvoorbeeld het Dierenpark Emmen, Attractiepark Slagharen of het hunebed in Borger. Met Dwingeloo als groenste gemeente en Westerveld als mooiste erfgoedgemeente van Nederland geniet u zeker van het mooie Drentse landschap.

Kamperen
Er is een grote variatie aan kampeervelden. Vindt u het gezellig om met veel medekampeerders op een groot veld te staan, of kiest u liever een bosplaats met meer privacy? Verschillende velden en bosplaatsen hebben niet alleen elektra, maar ook een aansluiting op de centrale TV-antenne.

Bungalows, stacaravans en groepsaccommodaties
RCN de Noordster biedt u een ruime keus uit verschillende typen bungalows voor 4 tot 8 personen. U kunt ook een compleet ingerichte stacaravan huren. En heeft u iets te vieren met een groep, dan kunt u ook kiezen voor onze sfeervolle groepsaccommodatie. Door hun ligging bieden de accommodaties veel privacy.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Noordster 105
Dwingeloo 7991 PB Dwingeloo Nederland
Routebeschrijving