Buitenplaats De Hildenberg

Buitenplaats De Hildenberg is een plek vol rust en ruimte. Uw ruime villa ligt vlak naast één van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Nederland: Nationaal Park Het Drents-Friese Wold. De kinderen vermaken zich ook in de prachtige natuur waar bossen, vennetjes en zandverstuivingen elkaar speels afwisselen. ‘s Middags en ‘s avonds kunt u heerlijk eten en drinken in het Grand Café (met gratis WiFi) waar het personeel vriendelijk en behulpzaam is.

Met een golfbaan op het park slaan ook golfers een goede slag op deze bestemming. In de omgeving viert diversiteit hoogtij; van pittoreske koloniehuisjes in Vledder tot Shakespeare voorstellingen in de open lucht in Diever. Elk jaar tijdens het 6-daags zeilevenement de Sneekweek kijken onze gasten hun ogen uit. Ook Oranjestad, leuk voor de kinderen, ligt dichtbij.

Te voet, te fiets of te paard vergaapt u zich in het Drents-Friese Wold aan de schoonheid van de natuur. Schotse Hooglanders en schapenkuddes grazen hier nog altijd naar hartenlust. Ga ook eens een middag lekker zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad van Appelscha op slechts 200 m. afstand van het park of bij het Aekingermeer, waar de recreatiemogelijkheden voor jong en oud een garantie zijn voor plezier.

Buitenplaats de Hildenberg betekent: genieten!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gruun 5
Appelscha 8426 NA Appelscha Nederland
Routebeschrijving