Camping Domaine Lacs de Gascogne

In het zuiden van Frankrijk bevindt zich de mooie en rustig gelegen camping Domaine Lacs de Gascogne. Een prachtig landgoed, rijk aan bomen en gevestigd rondom een groot 3-delig binnenmeer. Het gebied waarin deze camping zich bevindt wordt ook wel het Toscane van Frankrijk genoemd. Met de adembenemende omgeving, sfeer en heerlijke temperaturen is dit geen vreemde uitdrukking.

De Midi-Pyreneeën liggen grofweg tussen de Dordogne en Spaanse grens, van deze twee beide zien we dan ook wat invloeden terug in de omgeving. Kenmerkend voor het Franse departement ‘Gers’.
De camping heeft de gemoedelijke sfeer van een kleinschalige camping echter heeft het de oppervlakte van een grote camping. Hierdoor is het gevoel van rust en ruimte direct aanwezig.
Dit schitterende landgoed zal uw zintuigen prikkelen tot genieten, de camping is voorzien van alle faciliteiten die hiervoor benodigd zijn. Deze verborgen parel heeft zich werkelijk ontpopt tot een gezellige familie camping. Om voor de nodige verkoeling te zorgen in dit toch wel erg zonrijke gebied, bieden de bomen gedeeltelijk heerlijke schaduw of is een duik in het zwembad voorhanden. Op het meer zijn tevens diverse activiteiten mogelijk als kanoën en een vlot. Als de omstandigheden het toelaten is het zelfs mogelijk om te zwemmen in het erg schone meer. Daarbij geeft het meer ook op meerdere plekken de mogelijkheid om te vissen.
Kortom wilt u genieten van rust, natuur en gezelligheid onder de aangename Zuid-Franse zon is Domaine lacs de Gascogne precies wat u zoekt.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Labarthète Labarthète, 32260 Seissan, Frankrijk
Seissan 32260 Seissan Frankrijk
Routebeschrijving