Camping Iris Parc Le Chêne Gris

Altijd al eens willen kamperen in de buurt van Parijs én Disneyland® Paris? Dan zit je op de goede pagina, bij de juiste camping. Waar kan je deze camping vinden? In het kleine dorpje Pommeuse in het regio Île-de-France. Vanaf de camping loop je zo het dorpje in vanwaar je een prachtige wandeling kunt maken. Voor sportievelingen is er een modern fitnessparcours in het dorp.

Pal achter het stationnetje van Pommeuse ligt camping Le Chêne Gris. Geen zorgen over de treinen, want die zijn geluidsloos. Je zult er geen hinder van ondervinden. Wel heel veel voordeel, want deze trein brengt je in 45 minuten naar hartje Parijs!

Zodra je de camping op komt rijden zie je het waterpark liggen. De vakantiestemming zit er meteen in. Na het inchecken kun je gewoon met de auto naar je accommodatie of staanplaats. Terwijl jij de spullen uit de auto laadt kunnen de kinderen al meteen op pad. Genoeg te doen bij de Camping Kids, in de zwembaden of in de speeltuinen. Die eerste avond hoef je nog niet meteen te koken. Op de camping kun je ervoor kiezen een pizza of lekkere snacks af te halen, of om heerlijk te gaan dineren in het restaurant. Wil je wel zelf aan de slag, dan kun je boodschappen doen in de ruime campingwinkel.

Maar het grootste pluspunt van deze camping is toch wel de ligging. Op 20 minuten rijden van Disneyland® Paris en op 45 treinminuten van hartje Parijs. Neem dus je tijd om alles op je gemak te ontdekken en te bekijken. Dit wordt een topvakantie voor alle leeftijden!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Place de la Gare 24
Guérard 77580 Guérard Frankrijk
Routebeschrijving