Camping Le Château de Galaure

Wil jij graag kamperen op een zonzekere bestemming? Dan heb je hier je plekje gevonden. Camping Le Château de Galaure is een levendige camping waar gezinnen met kinderen het prima naar hun zin zullen hebben. De camping is écht zoals je het je herinnert van vroeger, compleet met een riviertje achter de camping waar je stenen kunt zoeken en dammen kunt bouwen. En je kunt er op verkenning door de bossen.

Een modern zwembadcomplex
Natuurlijk zijn we ook helemaal ingespeeld op de wensen van tegenwoordig. Zo bestaat het zwembadcomplex uit 2 (verwarmde) zwembaden, een apart kleuterbad, de waterglijbaan ‘Lazy River’, een heuse lagune met een zandstrand. Op het ‘vaste land’ kunnen kinderen hun lol op met de airtrampoline, indoor-speeltuin, speeltuintjes en het uitgebreide animatieprogramma.
Ouders kunnen zichzelf even in de watten leggen in de sauna en massagecabine.

Lekker makkelijk, lekker uiteten
Een keer geen zin om uitgebreid te koken? Heel begrijpelijk hoor. Ook daar hebben we op gerekend. In het restaurant kun je à la carte eten of genieten van een lekker pizzaatje. Ook belangrijk: in en rond het restaurant kun je tijdens het laagseizoen gebruik maken van gratis wifi. Pak dat tablet maar in!

Sportieve activiteiten
En als je toch aan het inpakken bent: een fiets kan ook handig zijn hier. Door het vlakke landschap kun je er eindeloze fiets- en wandeltochten maken langs geurige lavendelvelden en door dromerige dorpjes. Zie je het niet zitten je eigen fiets mee te nemen? Je kunt er ook altijd een huren op de camping. Je kunt overigens ook wandelen vanaf de camping naar het dorpje Châteauneuf-de-Galaure. Hier kun je terecht voor je basisvoorzieningen, zoals knapperig vers stokbrood.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rue du Stade 31
Châteauneuf-de-Galaure 26330 Châteauneuf-de-Galaure Frankrijk
Routebeschrijving