Camping Le Grand Dague

Als je aankomt op de camping heb je waarschijnlijk al flink genoten van de prachtige omgeving. De Dordogne is met zijn afwisselende landschap een feest om doorheen te rijden. Na aankomst op de camping kun je inchecken bij de receptie, ingericht in een typisch Frans boerderijtje. Dat is al meteen een echt Frans sfeertje.

Rondom deze receptie is van alles te beleven, maar eerst even installeren in de accommodatie of op de staanplaats natuurlijk. De auto kun je gewoon bij je tijdelijk onderkomen parkeren, dus dat is handig met uitpakken. Daarna is het tijd om de camping te verkennen. Voor kinderen is het echt een paradijs hier. Springkussens, een waterspeeltuin, een super ‘vet’ waterpark en, heel belangrijk, een hartstikke leuk animatieprogramma. En het mooie is dat al deze voorzieningen vrij centraal liggen zodat je altijd een oogje in het zeil kan houden.

Het zwembadcomplex verdient hier wel een eervolle vermelding. Het is al een topper, met een wildwaterbaan, 2 verwarmde zwembaden, 3 waterglijbanen en een lagunebad voor de kleintjes. Maar voor 2016 staat er nog veel meer op de planning! Het complex is uitgebreid met een nieuw zwembad van 750m2 groot, inclusief hydro massage en een peuterbad! Strandjes en het eilandje versterken het ultieme vakantiegevoel.

In de avond is het centrale plein de ‘place-to-be’. Je kunt hier lekker eten. Een patatje, pizza of à la carte; aan jou de keus. Ondertussen kun je genieten van spetterende shows van het animatieteam en na afloop nog gezellig naborrelen aan de bar. Eigenlijk hoef je de camping niet eens af, er is meer dan genoeg te doen en te beleven.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *