Camping Les Etangs Fleuris

Op een kleine afstand gelegen van de stad Parijs en Disneyland® Paris ligt camping Les Etangs Fleuris, waar rust, vriendelijkheid en familie voorop staat. Na een dag in de veel biedende omgeving kom je hier heerlijk weer tot rust, even weg van drukte om er de volgende dag weer tegen aan te kunnen.

In een landelijke omgeving bevind zich de kleine en gezellige camping Les Etangs Fleuris die rust uitstraalt. De rust van het platteland zie je terug in de camping. De grote plaatsen en de hoeveelheid groen, vragen om ontspanning. Voor degene die hier eventjes aan willen ontsnappen is er een mooi zwembad met jacuzzi en een gezellige bar. Mocht dat nog niet genoeg wezen is de camping ook voorzien van een prima visvijver, uitdagende midgetgolf en diverse toestellen als trampolines, jeux des boules baan, voet- plus basketbalveldje en speeltuin.

Bij de bar is er tevens toegang tot internet en afhaalmaaltijden. Hier vindt je ook tafeltennis, voetbaltafel en biljart. In het hoogseizoen is af en toe ook nog entertainment op de camping. De camping is Frans sprekend, met Engels kan men zich hier ook goed verstaanbaar maken. De beheerders van Koko Holidays zijn Nederlands sprekend en bekend met de omgeving.

Overigens mag er bij de plaatsen op de camping gebarbecued worden.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Route de la Couture Route de la Couture, 77131 Touquin, Frankrijk
Touquin 77131 Touquin Frankrijk
Routebeschrijving