De Kuilart

De Kuilart
Camping en vakantiepark de Kuilart ligt vlakbij Koudum in Zuidwest Friesland. Op het park bestaat er de mogelijkheid om te overnachten in een bungalow, kamperen of een stacaravan. Het park beschikt over verschillende soorten bungalows, van eenvoudige budgetvriendelijke woningen tot luxe woningen met een eigentijdse inrichting en vele extra’s. De camping heeft veel kampeerplekken die ook variëren in grootte en voorzieningen. Uiteraard is het ook mogelijk om op het park te kamperen met huisdieren.

Faciliteiten
Het vakantiepark beschikt over uiteenlopende faciliteiten. Zo beschikt vakantiepark de Kuilart over een subtropisch zwembad, bowlingbanen, meerdere Wellness-faciliteiten en zijn er diverse horecagelegenheden op het park. Er kunnen boodschappen worden gedaan in de supermarkt op het park en de jeugd kan zich vermaken in de speeltuin met het piratenschip of op de skateramp.

Watersport
Waar vakantiepark de Kuilart vooral om bekend staat is de prachtige ligging. Het vakantiepark ligt in een mooie omgeving om te wandelen of fietsen in de Gaasterlandse bossen. Daarnaast is de waterrijke omgeving ideaal voor watersport met in het bijzonder de mogelijkheid om te varen. Het is mogelijk om een eigen boot mee te nemen naar het vakantiepark welke in de aanwezige jachthaven aangemeerd kan worden. Het park ligt aan het grootste meer van Friesland en er kan vanuit daar naar het IJsselmeer en naar andere meren in Friesland gevaren worden. Het is op vakantiepark de Kuilart mogelijk om diverse soorten boten te huren, mee te zeilen op een skutsje of te surfen. Daarnaast is het ook mogelijk om zeil- en surflessen te volgen.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Kuilart 1
Koudum 8723 CG Koudum Nederland
Routebeschrijving